• Dé ontmoetingsplek voor ouders, leerkrachten en andere professionals
  • Vergelijk basisscholen en kinderopvang
  • Lekkere en gezonde kinderrecepten
  • Leuke activiteiten en dagjes uit
  • Lees en leer met onze Opgroeiblog en kennisbank

Schermafbeelding 2014-04-13 om 20.11.20 Ik vind van niet. Integendeel. Ik vind dat je als moeder vooral moet geven waar jij je goed bij voelt. Ik vind het dan ook meer dan belachelijk dat je zo weinig informatie op internet kunt vinden over flesvoeding voor de eerste zes maanden en ik vind het nog belachelijker dat het steeds om je oren wordt geslingerd dat borstvoeding het beste voor

Schermafbeelding 2014-04-13 om 20.11.20 Ik vind van niet. Integendeel. Ik vind dat je als moeder vooral moet geven waar jij je goed bij voelt. Ik vind het dan ook meer dan belachelijk dat je zo weinig informatie op internet kunt vinden over flesvoeding voor de eerste zes maanden en ik vind het nog belachelijker dat het steeds om je oren wordt geslingerd dat borstvoeding het beste voor je kindje is. Op VROUW van De Telegraaf zijn ze er een discussie over begonnen. Heb jij de behoefte om jouw mening over dit onderwerp te ventileren? Doe dat dan hier! Van de kop van de tekst (Ieder kind heeft recht op twee jaar borstvoeding!) gaan mijn haren in elk geval rechtovereind staan.

Lees ook:Als je heel graag een zoon (of juist een dochter) wilt…
Lees ook:Borstvoeding in een restaurant geven: niet chique
Lees ook:Cross nursing: als je vriendin jouw kind borstvoeding geeft
Lees ook:Kinderen zijn de nieuwe melkkoetjes van de tv
Lees ook:Etterstralen sneller van school af trappen

Authors: Hester