• Dé ontmoetingsplek voor ouders, leerkrachten en andere professionals
  • Vergelijk basisscholen en kinderopvang
  • Lekkere en gezonde kinderrecepten
  • Leuke activiteiten en dagjes uit
  • Lees en leer met onze Opgroeiblog en kennisbank

final_cover._cd_album-klaar_vd_start34_2 Sinds 1980 brengt het VARA-programma Kinderen Voor Kinderen jaarlijks een album uit: ik ben al zo lang ik mij kan heugen fan. Ik vind het ook erg leuk dat mijn dochter het zo geweldig vindt. En deze week staat hun nieuwe CD zelfs op 1 in de Album Top 100. Leuk hoor! Zo hoort het ook. Enne…het ideale Sinterklaascadeautje! Het is de twaalfde keer

final_cover._cd_album-klaar_vd_start34_2 Sinds 1980 brengt het VARA-programma Kinderen Voor Kinderen jaarlijks een album uit: ik ben al zo lang ik mij kan heugen fan. Ik vind het ook erg leuk dat mijn dochter het zo geweldig vindt. En deze week staat hun nieuwe CD zelfs op 1 in de Album Top 100. Leuk hoor! Zo hoort het ook. Enne…het ideale Sinterklaascadeautje! Het is de twaalfde keer
” alt=”final_cover._cd_album-klaar_vd_start34_2″ width=”190″ height=”187″ /> Sinds 1980 brengt het VARA-programma Kinderen Voor Kinderen jaarlijks een album uit: ik ben al zo lang ik mij kan heugen fan. Ik vind het ook erg leuk dat mijn dochter het zo geweldig vindt. En deze week staat hun nieuwe CD zelfs op 1 in de Album Top 100. Leuk hoor! Zo hoort het ook. Enne…het ideale Sinterklaascadeautje! Het is de twaalfde keer dat een album van Kinderen voor kinderen de eerste plaats haalt, maar nooit eerder zo snel: in één week! ‘Hallo wereld’ deed er vorig jaar acht weken over, ‘deel 14’ had er in 1993 tien weken voor nodig. Qua aantal #1-noteringen staat Kinderen voor kinderen nu op gelijke hoogte met de Rolling stones. Het meeste aantal #1-noteringen staat al jaren op naam van BZN, met 17 stuks! Als de Kinderen zo doorgaan en the Stones het laten afweten, hebben ze BZN in 2019 ingehaald.

Lees ook:Ben Saunders maakt Kinderen voor Kinderenlied over tattoos
Lees ook:K3 met Nederlandse Josje op nummer één!
Lees ook:In de wolken met nieuw K3 ‘Engeltjes’ album
Lees ook:Sterke afname basisschoolleerlingen in Limburg
Lees ook:In tien jaar tijd dubbel aantal kinderen in pleeggezin

Authors: Hester

Read more RATE_LIMIT_EXCEEDED