• Dé ontmoetingsplek voor ouders, leerkrachten en andere professionals
  • Vergelijk basisscholen en kinderopvang
  • Lekkere en gezonde kinderrecepten
  • Leuke activiteiten en dagjes uit
  • Lees en leer met onze Opgroeiblog en kennisbank

Dit is echt te leuk en ook zoooo veel werk! Ik ben er jaloers op. Wat ik altijd doe is ieder jaar een foto van mijn kinderen maken op een verjaardag die ik vervolgens aan een lang lint bevestig en op hun verjaardag ophang. Het begint een beetje magertjes, maar het is nu, mijn oudste is 13 en mij middelste is 9, een heel leuke slinger geworden,

Dit is echt te leuk en ook zoooo veel werk! Ik ben er jaloers op. Wat ik altijd doe is ieder jaar een foto van mijn kinderen maken op een verjaardag die ik vervolgens aan een lang lint bevestig en op hun verjaardag ophang. Het begint een beetje magertjes, maar het is nu, mijn oudste is 13 en mij middelste is 9, een heel leuke slinger geworden, waar ik echt van kan genieten. Maar ja…dit filmpje is natuurlijk wel categorie ‘baas boven baas’.

Lees ook:Op bijzondermooi.nl vind je bijzonder mooie dingen!
Lees ook:Maak kans op een rol in de nieuwe videoclip van K3!
Lees ook:Oudere kinderen intelligenter en groter
Lees ook:Vaders gaan niet minder werken om dwarsliggende baas en financiën
Lees ook:Klein paardenmeisje (of jongetje) thuis? Bezoek dan deze site!

Authors: Hester