• Dé ontmoetingsplek voor ouders, leerkrachten en andere professionals
  • Vergelijk basisscholen en kinderopvang
  • Lekkere en gezonde kinderrecepten
  • Leuke activiteiten en dagjes uit
  • Lees en leer met onze Opgroeiblog en kennisbank

Website_afb_BSG_300x300_waaier Ik sta vanmorgen met mijn drie maanden oude baby onder de douche, terwijl mijn vriend klaar staat met de handdoek om haar aan te pakken. Niets zo lekker als dat kleine warme lijfje tegen je aan, maar ook niets zo eng eigenlijk… Want wat is ze glibberig! Terwijl ik haar in mijn armen verleg, zegt mijn vriend dat hij dat zelf nooit zou durven. “Ik b

Website_afb_BSG_300x300_waaier Ik sta vanmorgen met mijn drie maanden oude baby onder de douche, terwijl mijn vriend klaar staat met de handdoek om haar aan te pakken. Niets zo lekker als dat kleine warme lijfje tegen je aan, maar ook niets zo eng eigenlijk… Want wat is ze glibberig! Terwijl ik haar in mijn armen verleg, zegt mijn vriend dat hij dat zelf nooit zou durven. “Ik ben veel te bang dat ik haar laat vallen!” Ik vraag me vervolgens in gedachten af of hier nou niets voor op de markt is. En zojuist ga ik achter mijn computer zitten, en krijg ik het volgende persbericht binnen. Dit kan toch geen toeval zijn?Om meer grip op je kind te hebben, heeft Invented 4 kids™ de Baby Shower Glove™ ontwikkeld, een speciale handschoen die je onderarm voor een groot gedeelte bedekt. Ik ben enthousiast! Wat een idee!Zodra de Baby Shower Glove™ nat is, wordt deze stroef en plakt de speciale organische badstof van de handschoen aan je arm. Zo is je baby tijdens het douchen in veilige handen.  De Baby Shower Glove™ (one size) is gemaakt van ecologisch katoen en draagt het keurmerk ‘Confidence in Textiles’. De consumentenprijs is € 13,95 en er zijn drie uitvoeringen: dolfijn, pinguïn en zeehond.

Meer informatie : www.babyshowerglove.nl

Hulde aan de bedenker!

Lees ook:Anna Nicole Smith verft haar baby om echte vader te omzeilen
Lees ook:Hijs je baby in een smoking of jurk met parelketting
Lees ook:Niet direct een hechte band met je kersverse baby
Lees ook:Maak contact met je baby door zwangerschapsyoga
Lees ook:Froukje de Both hoofdredactrice nieuwe Kinderen

Authors: Hester