• Dé ontmoetingsplek voor ouders, leerkrachten en andere professionals
  • Vergelijk basisscholen en kinderopvang
  • Lekkere en gezonde kinderrecepten
  • Leuke activiteiten en dagjes uit
  • Lees en leer met onze Opgroeiblog en kennisbank

Schermafbeelding 2014-04-05 om 10.02.14 In mijn zoektocht naar een oplossing voor het huilgedrag van onze baby, kwam ik dit artikel tegen, waar ik andere ouders met hetzelfde probleem graag op wil wijzen. We doen er vanalles aan om het probleem met rust, regelmaat en reinheid op te lossen lijkt wel. Inbakeren, stil wegleggen… Terwijl de baby zeer waarschijnlijk huilt omdat het een d

Schermafbeelding 2014-04-05 om 10.02.14 In mijn zoektocht naar een oplossing voor het huilgedrag van onze baby, kwam ik dit artikel tegen, waar ik andere ouders met hetzelfde probleem graag op wil wijzen. We doen er vanalles aan om het probleem met rust, regelmaat en reinheid op te lossen lijkt wel. Inbakeren, stil wegleggen… Terwijl de baby zeer waarschijnlijk huilt omdat het een diepgeworteld verlangen heeft naar huid op huid contact. Dragen dus. Optillen. Op je borst, in je armen in slaap laten vallen. Daar vaart een kindje wel bij. Ik merk in elk geval dat mijn baby dat het allerfijnst vindt. Daarom wend ik mij ook niet tot osteopaten en ga ik er vanuit dat ik haar niet kan verwennen met mijn overdadige aandacht. En het is misschien wel eens dodelijk vermoeiend en ontzettend onhandig, zo’n ‘claimerige’ baby, maar geef er maar lekker aan toe!

Lees ook:Bonkie inbakerdoeken: handig en vooral ook erg leuk
Lees ook:Dress Like Flo: wát een ontzettend leuk meidenmerk!
Lees ook:Man geeft kind de borst; hoeveel gekker gaat het worden?
Lees ook:Actieve kids slapen stukken sneller
Lees ook:Slaapt je kind genoeg?

Authors: Hester